Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un 25. haftasında Ankara Demirspor'a konuk olacak Sarıyer zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılarak yeni Teknik Direktörü Ekrem Al ile beyaz bir sayfa açmak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Yıldırım'ın yerine göreve gelen tecrübeli Teknik Direktör Ekrem Al yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Beyaz Martı, galibiyet serisini Ankara Demirspor galibiyeti ile başlatmayı hedefliyor. Karşılaşma 24 Şubat Çarşamba günü saat 13.00'da TCDD Ankara Demirspor Stadı'nda oynanacak.

11 MAÇTA 6 GALİBİYETİ VAR

Mutlak 3 puan parolasıyla maça hazırlanan lacivert beyazlı ekipteki 2. döneminin ilk maçına çıkacak olan Ekrem Al, geçtiğimiz sezon Sarıyer'in başında 11 maça çıkmıştı. Beyaz Martı, Al yönetiminde oynadığı bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Sarıyer bu maçlarda 16 gol atarken, kalesinde 14 gol gördü.

Karşılaşma öncesi Sarıyer 39 puanla 6. sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise 40 puanla 4. sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında oynanan maçı Beyaz Martı 1-0 kazanmıştı.

SARIYER POSTA GAZETESİ