Misli.com Sultanlar Ligi'nin 3. hafta erteleme maçında Galatasaray HDI Sigorta'ya konuk olan Sarıyer Belediyespor, rakibini 20-25-, 18-25, 25-18 ve 19-25'lik setlerle 3-1 mağlup etti. Boğaz'ın Sultanları bu sonuçla birlikte ligde kalma yolunda çok kritik bir galibiyet aldı.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelede, corona virüs nedeniyle seyirci tribündeki yerini alamadı. Müsabakanın en skorer ismi Galatasaray HDI Sigorta'dan 27 sayıyla Alesıa Rykhlıuk, Boğaz'ın Sultanları'nda ise 21 sayıyla orta oyuncu Ayshan Abdulazimova oldu.

BOĞAZ'IN SULTANLARI RAHAT NEFES ALDI

Ligde üst üste aldığı mağlubiyetlerle alt sıralara demir atan Boğaz'ın Sultanları, Kuzeyboru'nun ardından ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray HDI Sigorta'yı da devirdi. Sarıyer, temsilcisi 24 puanla 12. sırada yer alıyor.

"GALATASARAY'I ÇARESİZ BIRAKTILAR"

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ligde oynadığı üst üste 7 maçta mağlubiyet aldıktan sonra Kuzeyboru ve Galatasaray HDI Sigorta galibiyetleriyle moral bulan Sarıyer Belediyespor ile ilgili gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na açıklamalarda bulundu. Takımın zor bir süreçten geçtiğine değinen Genç, şunları söyledi: "Oyuncularımız bugün inanılmaz bir performans sergiledi. Gerek savunmada gerekse hücumda çok iyi oynadılar. Galatasaray'ı çaresiz bıraktılar. Son haftalarda mağlubiyetler almıştık fakat bunun en büyük nedenleri ligin güçlü rakipleriyle üst üste karşılaşmamız ve corona virüse yakalanan sporcularımızın ritmini yeni bulmaya başlamalarıdır. Bu sporda güç çok önemli. Geride kalan maçlarda oyunu belli bir seviyeye çıkarıyor ancak sonunu getiremiyorlardı. Hastalığı atlatan oyuncular güçlerine yeni kavuşuyor. Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle bizleri sevindiren Sarıyer Belediyespor oyuncularını ve teknik heyetini kutluyorum."

SARIYER POSTA GAZETESİ