Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor, Antrenör Gökhan Rahman Çokşen ile yola devam etme kararı aldı. Boğaz'ın Sultanları, Çokşen ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Uzun bir aradan sonra mücadele ettiği Sultanlar Ligi'ni 12. sırada tamamlayan Sarıyer, yeni sezon hazırlıklarına sürdürüyor. Bu kapsamda ilk imza Antrenör Gökhan Rahman Çokşen ile atıldı. İmza töreninde; Sarıyer Belediye Başkanı ve Sarıyer Belediyespor Onursal Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli, Sarıyer Belediyespor Genel Koordinatörü Alican Genç ve Sarıyer Belediyespor İdari Menajeri Orhan Kara'nın yer aldı.

"SARIYER'İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"

Sözleşme imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıyer Belediyespor, Antrenör Gökhan Rahman Çokşen, "2 sezon önce uzun vadeli hedeflerle başladığımız, daha sonra ailem haline gelen Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü ve Sarıyerliler ile tekrar beraber olacağım için çok mutluyum. Bu süreçte bana güvenen Sarıyer Belediye Başkanı ve Sarıyer Belediyespor Onursal Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli, Sarıyer Belediyespor Genel Koordinatörü Alican Genç ve Sarıyer Belediyespor İdari Menajeri Orhan Kara'ya teşekkür ederim. Daha önce yaptığımız gibi bundan sonra da Sarıyer'i en iyi şekilde temsil edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"DAHA İYİ İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANCIMIZ SONSUZ"

Törende konuşan Sarıyer Belediyespor Başkanı Hayrettin Dereli, "2 sezondur birlikte emek verdiğimiz hocamızla tekrar bir arada olacağımız için mutluyuz. Havamızı bozmadan, daha iyi işler yapacağımıza inancımız sonsuz. Kulübümüz için emek veren herkese teşekkür ediyorum. Sarıyer'imize ve voleybol camiasına hayırlı olsun" dedi.

SARIYER POSTA GAZETESİ