TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer'de seçimli Olağanüstü Genel Kurul heyecanı yaşandı. Covid-19 pandemisi nedeniyle açık alanda yapılan kongrede, Başkan Saffet Akkoyun ve yönetim kurulu ibra edilirken, başkanlık seçimi ise 10 Temmuz Cumartesi gününe ertelendi.

Sarıyer Spor Kulübü Tesisleri'nde yapılan kongreye; İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, TASKK Genel Başkanı ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar, eski kulüp başkanları, siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve kulüp üyeleri katıldı.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Corona virüs salgınına karşı gerekli önlemlerin alındığı kongrede, Saffet Akkoyun'un 5. başkanlık dönemine ait gelirler, giderler ve faaliyet raporu ele alınırken, bazı üyeler Sarıyer Spor Kulübü'nün sorunlarını dile getirdi. Kongrede yönetim mali ve idari açıdan ibra edildi.

10 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan başkanlık seçimine kadar kulübü kongre divan heyeti olarak Hayati Kaptanoğlu, Bayramali Koçoğlu ve Ahmet Bekaroğlu yönetecek.

SARIYER POSTA GAZETESİ