Misli.com 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer Spor Kulübü, savunma hattıyla dikkat çekiyor. Süper Lig dahil Avrupa'nın 6 büyük ligi arasında İspanya devi Atlético Madrid ile birlikte 5 golle en az gol yiyen ekip oldu.

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'ın lacivert beyazlı ekibin başına geçmesiyle birlikte takım savunmasında büyük başarı elde eden Beyaz Martı, yalnızca Türkiye'deki profesyonel liglerde mücadele eden 145 takımı değil, Avrupa'nın köklü kulüplerini de geride bırakmayı başardı.

TÜRKİYE'DE ZİRVEDE YER ALIYOR

Bu sezon ligde oynadığı 15 karşılaşmada kalesinde yalnızca 5 gol gören Sarıyer'i, Türkiye'de Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Kırklareli (6) ile Misli.com 3. Lig 3. Grup ekiplerinden İçel İdman Yurdu (8) takip ediyor.

ZİRVEYİ İSPANYA DEVİ İLE PAYLAŞIYOR

Avrupa'nın 5 büyük liginde yer alan FC Barcelona, Real Madrid, FC Bayern München, Liverpool FC ve Juventus FC gibi devleri geride bırakan Sarıyer, yediği 5 golle devleri geride bıraktı. Beyaz Martı ile aynı sayıda golü kalesinde gören Atlético Madrid zirvenin diğer ortağı konumunda. Bu iki kulübü RB Leipzig (9), Paris Saint-Germain FC (12), Manchester City FC (12) ve SSC Napoli (12) takip ediyor.

SARIYER POSTA GAZETESİ