Sarıyer Spor Kulübü, Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un corona virüs vakaları nedeniyle ertelenen 6. hafta maçında Ankara Demirspor'u konuk etti. Rakibini Bertul Kocabaş'ın attığı jeneriklik golle geçen lacivert beyazlı ekip, ligde 3. sıraya yükseldi.

Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanan müsabakada corona virüs salgını nedeniyle tribünlerde seyirci yer alamadı. Müsabakayı CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun, Ankara Demirspor Asbaşkanı Şems Çakıroğlu, Sarıyer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, az sayıda yönetici ve basın mensubu takip etti.

LİGDE 3. SIRAYA YÜKSELDİ

Geçtiğimiz hafta Zonguldak Kömürspor karşısında kaybettiği 2 puanı telafi etmek isteyen Sarıyer, Ankara Demirspor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıktı. Müsabakanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı ve her iki takım da soyunma odasına beraberlikle gitti. İkinci yarıda galibiyet için rakip kaleye yüklenen Beyaz Martı, aradığı golü 50. dakikada Bertul Kocabaş ile buldu. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmadı ve Sarıyer sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu sonucun ardından lacivert beyazlı ekip puanını 27 yaparken, 3. sıraya yükseldi.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK RÜZGARLARI

2004-2009 yılları arasında Sarıyer Spor Kulübü'nde başkanvekilliği ve genel kaptanlık görevini yürüten Şems Çakıroğlu, bu kez rakip takımın asbaşkanı olarak Yusuf Ziya Öniş Stadı'na geldi. Birlikte görev yaptığı yöneticiler ile hasret gideren Çakıroğlu, iki takımın idarecileri karşılaşma öncesi birbirlerine başarılar diledi.

İLK 11'LER

Sarıyer: Ali Türkan, Şaban Özel, Savaş Yılmaz, Ömer Bozan, Okan Deniz, İlyas Çakmak, Nuri Terliksiz, Mahmut Bilir, Mehmet Cansın Çiçek, Oğuz Yıldırım, Bertul Kocabaş.

Ankara Demirspor: Fatih Gülmez, Kamil İçer, Mustafa Kayabaşı, Süleyman Güneş, Serdar Eylik, Hakan Turan, Ayberk Altan, Ahmet Devret, Can Karadaş, Turan Yılmaz, Kerem Vapurluoğlu.

Sarıyer ligin 16. haftasında Gümüşhanespor'u konuk edecek. Müsabaka 23 Aralık Çarşamba günü saat 13.00'da başlayacak.

SARIYER POSTA GAZETESİ