TFF 2. Lig Beyaz Grubun 10. haftasında deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor’u 3-1 mağlup eden Sarıyer liderliğini sürdürdü.

Ligde oynadığı 10 maçta 8 galibiyet ve 2 beraberlikle liderlik koltuğunda oturan ve Bodrumspor maçına da galibiyet parolasıyla çıkan Sarıyer, Özgür Çelik’in 12., Yaser Yıldız’ın 32. ve  İskender Alın’ın 90. dakikada attığı gol ile müsabakadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibinin tek golünü 43. dakikada Cem Ekinci’den geldi.

Taraftar Bodrum’a akın etti

Ligde fırtına gibi esen Sarıyer’i taraftar yalnız bırakmıyor. Ligin güçlü ekiplerinden Bodrumspor mücadelesi için Bodrum’a giden yüzlerce Sarıyerli, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi. Maçın bitiş düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan futbolcular, tribüne giderek galibiyeti taraftarlarla kutladı. Teknik heyetin ve futbolcular 3 puan sevinci soyunma odasında da sürdü.

Bodrumspor taraftarlarından fair play örneği

Müsabaka öncesinde sosyal medya üzerinden dostluk mesajları veren Sarıyer ve Bodrumspor taraftarları fair play örneği sergiledi. Bodrumsporluların ilçenin belli yerlerine “İki kıyıyız birbirimize uzak. Bizi ayıran aslında sadece deniz. Ama sonsuza dek biz kardeşiz. Bodrum’a hoşgeldiniz” yazılı pankartlar astığı görüldü.