Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2 ve 3’üncü Lig’de yeni sezon fikstür çekimi gerçekleştirildi. Buna göre, Sarıyer’in ilk haftadaki rakibi de belli oldu. Lacivert beyazlı takım, sezonun ilk haftasında 26 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile karşılaşacak.

2017-2018 fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Çekime, TFF’nin Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile birlikte Profesyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık, Planlama Müdürü Besim Yalçın ve 2 ile 3’üncü Lig’deki kulüplerin temsilcileri katılım sağladı.
YENİ SEZON  BAŞLIYOR

Buna göre, 2 ve 3’üncü Lig’de sezonun başlama tarihi 26 Ağustos olacak. Cumartesi günü start alacak sezonun ilk yarıdaki maçları 17 Aralık’ta son bulacak. 20 Ocak tarihinde ise ikinci yarı müsabakaları başlayacak.  Sezonun son maçları ise 5 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Fikstür çekimi ile 2’nci Lig beyaz ve kırmızı olmak üzere iki gruba ayrıldı. İki grup içerisinde de 18 takım yer aldı. 3’üncü Lig’de ise 3 grup yer alacak ve 18’er takım mücadele edecek.