Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'un son maçında Çorum Futbol Kulübü'ne konuk olan Sarıyer, rakibi ile golsüz berabere kaldı. Lacivert beyazlılar aldığı bu beraberlikle ilk 5 içerisinde yer alamadı ve şampiyonluk hayalleri başka bir bahara kaldı.

Ligin tamamlanmasına iki hafta kala play-off için 1 galibiyete ihtiyacı olan Sarıyer, oynadığı 2 maçtan da berabere ayrılarak büyük bir avantajı kullanamadı. Beyaz Martı'nın play-off turuna kalamamasının ardından taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetime ve futbolculara tepki gösterdi.

ELİNDEKİ AVANTAJI KULLANAMADI

Çorum Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, corona virüs salgını nedeniyle tribünlerde seyirci yer alamadı. Maçın büyük bölümünde istediği performansı sergileyemeyen Sarıyer, karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Sezon içerisinde istikrarsız bir performans sergileyen ve sahasında Ergene Velimeşe'ye karşı aldığı mağlubiyetin ardından teknik direktör değişikliğine giden lacivert beyazlılar, Ekrem Al yönetiminde play-off'a kalmayı başaramadı. Beyaz Martı, ligin son iki maçından 1 galibiyet alması halinde play-off'a kalacakken, Manisa FK ve Çorum FK maçlarından 1'er puan alarak ligde ilk 5 dışında kaldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ