Geçmiş dönemde yetiştirdiği yıldız futbolcularla Türkiye’de ün kazanan Sarıyer Spor Kulübü alt yapısı, uzun yıllar süren suskunluğun ardından yeni bir ivme kazandı. Lige başarılı sonuçlar alarak liderliğini sürdüren Sarıyer Spor Kulübü U14 takımı, şampiyonluk maçına çıkıyor.

İstanbul U14 A Ligi 17. Gurup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Sarıyer, Ligin 2. yarısında yaptığı tüm maçlardan galibiyetle ayrıldı. Sancaktepe Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Lacivert-Beyazlı genç futbolcular, maçı kazandıkları takdirde son haftaya şampiyonluk yolunda büyük bir avantajla girecek.
 “TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLİYORUZ”

Gazetemize açıklamalarda bulunan Sarıyer Spor Kulübü Alt Yapı Teknik Sorumlusu Aykut Kocabal, teknik direktör Aytek Turan yönetiminde büyük bir özveriyle çalışan genç Beyaz Martılar’ın, Sarıyer taraftarlarından destek beklediğini belirtti. Kocabal: “Kazandığımız takdirde son haftaya lider gireceğiz ve şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj elde edeceğiz. Özel bir takıma sahibiz. Bir yıldır çok büyük bir emek veriyoruz. Tüm Sarıyerlilerden destek istiyoruz” diye konuştu.

Sarıyer U14 takımı, 9 Aralık 2017 Cumartesi günü (yarın) saat 13.00’da Sancaktepe Belediye (Sarıgazi) Stadı’nda karşılaşacak. Genç Beyaz-Martılar, tüm Sarıyer sevdalılarını, şampiyonluk yolundaki takımlarına destek olmaya çağırıyor.