Boğazın köklü ekiplerinden Rumeli Kavağı Spor Kulübü, yeni sezonda iddialı girerek Teknik Direktör Hamdi Demirtaş ile anlaştı.

Kariyerinden 2. şampiyonluğu bulunan ve Rumeli Kavağı’nda ikamet eden Demirtaş, profesyonel olarak futbolculuk geçmişine sahip. 49 yaşındaki Teknik Direktör uzun yıllar 1. lig takımlarının formasını terletti ve gol kralı da oldu.

Futbol hayatına Rumeli Kavağı’nda başlayan Demirtaş, yuvaya geri döndü. Hem futbolculuk hem de hocalık kariyerinde pes etmeyen yapısı ile tanınan Demirtaş’ı bütün Rumeli Kavağı “Keçi Hamdi” lakabı ile tanıyor.

HAMDİ DEMİRTAŞ KİMDİR?

1972 yılında İstanbul’da doğan Hamdi Demirtaş, futbolcu bir aileden geliyor. Yılmaz Vural’ın yardımcılığını yapan eski futbolcu ağabeyi Mehmet Demirtaş’ı örnek alan ve onun yolunu takip eden Hamdi Demirtaş, Rumeli Kavağı’nda futbola başladıktan sonra 1991 yılında Gençlerbirliği’nde profesyonel oldu. Demirtaş daha sonra sırasıyla Gençlerbirliği, İstanbulspor, Adanaspor, Adana Demirspor ve Türk Telekom takımlarında oynadı ve 2001 yılında futbolu bıraktı. Uzun yıllar 1. Lig’de profesyonel olarak top koşturan Demirtaş’ın bir de gol krallığı bulunuyor.