Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tepecikspor karşısında beklenmedik mağlubiyet alarak galibiyetler serisine son veren Beyaz Martılar, bu hafta kendi evinde Play Off yolunda Bandırma karşısında kritik maça çıkıyor.


Yusuf Ziya Öniş Stadında Pazar günü oynanacak karşılaşma 14:30 ‘da başlayacak.

içifotoSarıyer tribünlerinin renkli grubu Grup Beyaz Martı,  ise günler öncesinden çeşitli pankart ve afişlerle zorlu maç öncesi çalışmalarını ummalı bir şekilde sürdürüyor. Göztepe’nin ardından şampiyonluk mücadelesi veren Bandırmaspor, karşısında mutlak galibiyet hesapları yapan Beyaz Martılar maç saatini beklemeye başladı.

pankartGrupbeyazmartı'ndan kritik maç öncesi  yoğun mesai

Hayati öneme sahip olan maç öncesi açıklama yapan Grupbeyazmarı,“Hafta sonu zorlu karşılaşma için Grupbeyazmartı olarak semtin büyük bir kısmına maça çağrı pankartları astık. Statta gerekli hazırlıkların büyük bölümü bitti. Hafta başından bu yana süren çalışmalara katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Tribünde bu haftada güzel şeyler yapamaya çalışacağız. Bu heyecana ortak olmak için tribünlerde yerimizi alalım ve Sarıyer'imize 90 dakika destekte bulunalım” diyerek çağrıda bulundular.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU