14 Eylül’ Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan Sarıyer - Kocaeli maçında “Çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle ile PFDK Sarıyer’e para cezası verdi.

PDFK’dan yapılan açıklamada, “Kocaelispor’a Sarıyer maçında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4 bin TL, aynı maçta taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 14 bin TL olmak üzere toplam 18 bin para cezası verildi.”

İŞTE SARIYER’İN CEZALARI

Sarıyer’e Kocaelispor maçında “Taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat” nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8 bin “Misafir takım taraftarları için ayrılan tribünün koltuksuz olması ve stadyumda yer alan koltukların numaralandırılmamasından” dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar, “Takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi” nedenleri ile 4.200 lira olmak üzere toplam 12.200 TL para ceza verildi.”