TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Pazarspor, deplasmanda Esenler Erokspor ile oynadığı maçın ardından Sarıyer’deki Ayder Davos Restaurant’ında verilen moral yemeğinde bir araya geldi.

Sezona kötü bir giriş yapan ve özellikle ilk yarıda sergilediği futbolla taraftarlarını üzen Pazarspor, Teknik Direktör Ergün Aytekin’i takımın başına getirmesiyle birlikte müthiş bir çıkış yakaladı.

Pazarspor’dan play off mücadelesi

Sezonun ilk yarısında küme düşme potasında yer alan Rize temsilcisi, Ergün Aytekin yönetiminde ligde oynadığı son 11 karşılaşmada 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Pazarspor, bu müsabakalarda topladığı 26 puan ile play off maçlarına katılmak için mücadele veriyor.

Tabak: “Şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracağız”

Ligin 31. haftasında Esenler Stadı’nda Esenler Erokspor ile karşı karşıya gelen Pazarspor, rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Kulüp Yöneticisi Cengiz Tabak’ın sahibi olduğu Demirciköy’deki Ayder Davos Restaurant’ında bir araya gelen takımda moraller yerindeydi. Kulüp Başkanı Hüseyin Yangın’ı teknik heyeti ve futbolcuları işletmesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Tabak, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kuracaklarını ifade etti. Kalan maçlarda Pazarspor’a başarılar dileyen Tabak, bir üst lige çıkacaklarına inandığını söyledi.