Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Sarıyer Mersinli Ahmet Güreş Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Greko-Romen Güreş Milli Takımını ziyaret etti.

25 - 30 Haziran tarihleri arasında Beyaz Rusya’da yapılacak olan Avrupa Oyunları öncesi hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren milli takımda Federasyon Başkan Musa Aydın teknik ekiple bir toplantı yaptı. Antrenör Salih Bora ve ekibinden takımın son durumu hakkında bilgi alan Aydın, ardından bir süre güreş antrenmanını izledi.

“Çok çalışıp hedefe ulaşacağız”

Tüm planlarını 2020 Tokyo Olimpiyatları üzerine yaptıklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın “Geçen hafta Ankara’da Serbest Güreş Milli Takım kampını ziyaret ettim. Şuan da  Grekoromen Milli Takımımızla birlikteyim. Her iki kampta da oyuncularımızın çalışma azimleri bizleri fazlasıyla mutlu etti. Önümüzde bir Avrupa oyunları var. Ama bizim tek düşüncemiz Olimpiyatlar. 2016 yılında aldığımız 5 madalyanın kesinlikle üzerine çıkmak istiyoruz. Dolayısıyla bu yılki dünya şampiyonasında önce tüm kotaları alıp, ardından da Tokyo’da madalya rekoru kırmak istiyoruz. Bunun için olağanüstü hal ilan ettik. Hepimiz çok çalışıp bu hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı.