Sezona yaptığı flaş transferler ile giren Sarıyer’de Ayhan Akman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Birinci getirildi. Mehmet Birinci 2012 - 2013 sezonunda da Sarıyer’in teknik direktörlüğünü üstlenmişti....
Sarıyer’de Ayhan Akman’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Birinci getirildi. Mehmet Birinci 2012-2013 sezonunda da Sarıyer’in teknik direktörlüğünü üstlenmişti.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta kötü gidişin faturasını Ayhan Akman’a kesen Sarıyer’de yeni hoca arayışları sonuç verdi. Çarşamba akşamı hoca için karar veren yönetim kurulu 2012-2013 sezonunda da Sarıyer’in teknik direktörlüğünü üstlenen Mehmet Birinci’yle her konuda el sıkıştı.  Birinci 2013-2014 sezonunda Giresunspor’u 17 puan geriden gelerek PTT 1. Lig’e çıkarma başarısı göstermişti.

"BAŞARI İÇİN GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Başarı için tüm camidan destek beklediğini belirten deneyimli teknik adam Mehmet Birinci,  “Sarıyer Spor Kulübü yöneticilerinden teklif gelince kabul ettim. Çünkü Sarıyer benim evim gibi. Burada görev yaptığım sürede çok güzel günlerim oldu. Daha önce de olduğu gibi parasal konular benim için ikinci planda kalır. Sarıyer’in birkaç maçını seyrettim. Çok kaliteli oyuncu kadrosu var. Sezon sonu ipi göğüslemek için var gücümüzle çalışacağız.”

Yapılan toplantının ardından Sarıyer’in yeni Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Sarıyer Spor Kulübü tesilerine geçerek tesislerde kalan futbolcular ile tanıştı.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Mehmet Birinci hocamıza başarılar diliyoruz