Gece saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı ile birlikte Sarıyer-Manisa FK maçı öncesi Yusuf Ziya Öniş Stadı’nın zemini beyaz örtüyle kaplandı. Yetkililer maçın oynanması için yoğun temizleme çalışması yürütüyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 22. haftasında saat 13.30’da oynanacak olan Sarıyer-Manisa karşılaşması öncesi stat zemini karla kaplandı. Sarıyer Belediyesi ekipleri ve stat görevlileri müsabakanın oynanabilmesi için sabahın erken saatlerinden itibaren temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

FUTBOL OYNAMAYA ELVERİŞLİ HALE GETİRİLECEK

Yetkililerden alınan bilgilere göre, temizleme çalışmalarının maç saatine kadar tamamlanacağı ve zeminin futbol oynamaya elverişli hale getirilecek. Karşılaşmaya kısa bir süre kala saha zemininde temizlik yapılırken bir yandan da iki takım oyuncuları maç öncesi ısınma çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKANLAR MAÇI İZLEYECEK

Kritik müsabakayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Saffet Akkoyun ve Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan da takip edecek. Gazetemize büyük ilgi gösteren Ergün, centilmence bir maç olması temennisinde bulundu.

SARIYER POSTA