TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 27. haftasında sahasında Bodrumspor’u konuk eden Sarıyer, rakibini 3-1 mağlup ederek, yeniden liderlik koltuğuna oturdu.

Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan maçı Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, DSP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hümeyra Gürsoy ve çok sayıda Sarıyer taraftarı izledi.

Maçtan notlar

Gaziantepspor’un ligden çekilmesinin ardından geçtiğimiz haftayı bay geçen Sarıyer, taraftarının da yoğun desteğiyle Bodrumspor maçına mutlak 3 puan hedefiyle başladı. Müsabakanın ilk yarısında yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Beyaz Martılar, devre arasına beraberlikle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren lacivert beyazlı ekip, son haftaların formda ismi Yaser Yıldız’ın 50. dakikada penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Golcü oyuncu 58. dakikada kendisinin ve takımının 2. golünü kaydetti. Tecrübeli oyuncu İskender Alın’ın 78. Dakikada penaltıdan attığı gol ile 3-0’ı yakalayan Sarıyer, Bodrumspor’un 90. dakikada ki golüne engel olamadı. Müsabaka başka gol olmadı ve Sarıyer maçı 3-1 kazandı. Bu sonucun ardından puanını 60’a yükselten lacivert beyazlı ekip averaj ile liderlik koltuğuna oturdu. Bodrumspor ise 39 puanla 9. sırada kaldı.

Sarıyer’in galibiyet selfiesi

Maçın bitiş düdüğüyle 3 puanın sevincini taraftarlarla birlikte yaşayan Sarıyerli futbolcuların galibiyet coşkusu soyunma odasında da sürdü. Her kazanılan maçın ardından gelenek haline gelen ‘galibiyet selfiesi’ Bodrumspor müsabakasından sonra da unutulmadı.

Hakemler: Selim Özen, İlker Ayten, Emre Doğu

İlk 11’ler:

Sarıyer: Ali Türkan, Özgür Çelik, Abdullah Karmil, Serkan Balcı, Feyyaz Belen, Hakkı Şimşek, Hüseyin Bak, Samet Katanalp, Adem Koçak, Yaser Yıldız, Bertul Kocabaş.

Bodrumspor: Sadrettin Fırat Kocaoğlu, Muhammet Özkal, Özgür İleri, Orhan Aktaş, Seyid Ahmet Han, Orhan Şam, Mustafa Sevgi, Ozan Sol, Şaban Genişyürek, Göksu Türkdoğan, Cem Ekinci.

Sarıyer, 24 Mart Pazar günü deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşılaşacak.