TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta yoluna namağlup devam eden Sarıyer, ligin 13. haftasında Yılport Samsunspor’u ağırlayacak. Beyaz Martılar, müsabakadan galip gelerek rakibiyle arasındaki 4 puanlık farkı arttırmak istiyor.

Ligde oynadığı 12 maçtan 9 galibiyet ve 3 beraberlik alan Sarıyer, 30 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Lacivert beyazlı ekip, 26 puanla ikinci sırada bulunan Yılport Samsunspor’u mağlup ederek hem liderliğini perçinlemek hem de namağlup unvanını sürdürmek istiyor.

18 Kasım Pazar (yarın) günü Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda saat 13:30’da başlayacak olan müsabakayı Yiğit Arslan, Bersan Duran ve Çetin Öncel yönetecek.

Maç kapalı gişe oynanacak

Ligde fırtına gibi esen Beyaz Martıları, Sarıyerli taraftarlar yalnız bırakmıyor. Lacivert beyazlı ekibin iç sahada ve deplasmanlarda oynadığı maçlarda tribündeki yerlerini alan taraftarların, Yılport Samsunspor maçında da tribünleri tıklım tıklım doldurmaları bekleniyor.

Sarıyer’in rakibine karşı üstünlüğü var

İki ekip daha önce 10 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 6’sını Sarıyer, 2’sini Yılport Samsunspor kazanırken, 2 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.