Sarıyer, TFF 2. Lig Beyaz Grubun 12. haftasında deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaşacak. Lacivert beyazlı ekip, rakibini mağlup ederek liderliğini sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı 11 maçtan aldığı 8 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup liderlik koltuğunda oturan Sarıyer’de hedef Bayrampaşaspor karşısında da galip gelerek 3 puanı hanesine yazdırmak.

Bugün saat 13:30’da Bayrampaşa Çetin Emeç Stadı’nda oynanacak olan müsabakayı Cihan Aydın, Çağlar Mehmet Uludağ ve Cengizhan Öztürk yönetecek.

Geçtiğimiz hafta sahasında Kastamonuspor 1966 ile golsüz berabere kalan Beyaz Martılar, deplasmandan galibiyetle dönerek hem Samsunspor ile aradaki 1 puanlık farkı korumak hem de yenilgisiz liderliğini sürdürmek istiyor.

Sarıyer’de Serkan Balcı belirsizliği

Sarıyer’de cezalı oyuncu bulunmazken, Gaziantepspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve sonraki 2 müsabakada forma giyemeyen Serkan Balcı, hafta boyunca takımla birlikte antrenmanlara katıldı. Tecrübeli oyuncunun Bayrampaşaspor karşısında forma giyip giyemeyeceği maç saatinde belli olacak.