Sarıyer Spor Kulübü’yle ilgili kamuoyunda uzun zamandır tartışılan iddialara ilişkin Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı. Kendisiyle ilgili eleştirilerde bulunarak Sarıyerlilerden özür diledi.

4 Temmuz’da yeni seçilen yönetimle beraber Sarıyer Spor Kulübü bünyesine giren gazeteci Pehlivanoğlu, “21 yıldır gazetecilik mesleğini layıkıyla yapıyorum. 4 Temmuz’da yapılan kongre ile 58. Dönem Selçuk Kavaloğlu yönetimine yedek üye olarak listede yer aldım. Kongre öncesi ve sonrası birçok dostumdan, beni tanıyan, tanımayan herkesten ciddi eleştiriler ve tepkiler aldım. Ama Sarıyer ve Sarıyerliliğimi öne koyduğum için bu tepkilere kulak asmadım” dedi.

“ADETA 3 MAYMUNU OYNADIK”

Sarıyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği sonrasında mesleğini tam icra edemediğini anlatan Levent Pehlivanoğlu, “Köyün çocuğu olduğumuz için bizde mesleğimizi icra edemedik. İnsanların doğru haber alma hakkının önüne geçtik. Ben 5,5 ayda Sarıyer Spor Kulübü faaliyetlerini, olumlu haberleri yayınlayarak yer vermeye çalıştım. Aslında kamuoyunu yanlış yönlendirmek mi dersiniz, benim mesleğimi iyi yapmadığımı mı dersiniz, ne derseniz haklısınız! Sarıyer Spor Kulübü içine girerek bir yerde taraf oldum. Ve gazeteci kimliğimden bir yerde ödün verdim. Çoğu zaman geçmiş haftalarda kulüp başkanlığı yapan Selçuk Kavaloğlu ile yaptığımız özel görüşmelerde bu durumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim. Ama kendi adıma Sarıyerlilik sevdamızla bazen üç maymunu oynamak zorunda kaldık” ifadelerini kullandı.

VEFA İTİRAFI

Samimi açıklamalarına devam eden Pehlivanoğlu, “Sarıyer Spor Kulübü sevdamız bitmeyecek ama benim kamuoyundan, bizi yıllardır yalnız bırakmayan okurlarımızdan, özür diliyorum. Bir gazeteci olarak yönetimin içinde olmayıp, tarafsız kalmam gerekiyordu” dedi.

Pehlivanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğumuz ‘Sarıyer yönetiminden vefa örneği’ haberine gelen eleştiriler sonunda da şöyle bir itirafta bulunmak en doğrusu. En büyük vefa örneğini bu kulüpte yıllarca başkanlık yapan Saffet Akkoyun yapmıştır. Bugün öğrendiğim bir bilgi doğrultusunda Van deplasmanı öncesi Saffet Akkoyun’un kulübe hatırı sayılır bir meblağ bağış yapmış. Kendisine kulübü zor zamanlarında yalnız bir kez daha teşekkür ediyorum. Gerçek vefa bu olsa gerek…” dedi.

"Bundan sonra gelecek Sarıyer Spor Kulübü yeni yönetimine başarılar diliyorum. Siz değerli okurlarımıza ve takipçilerimize, kulübün menfaatlerinin dışında edilecek tek bir adımın bile takipçisi olacağıma ve kaleme alacağıma söz veriyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'nun açıklamasını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz; 

https://www.facebook.com/pehlivanoglu.levent/videos/866145057724863/ 

https://www.facebook.com/pehlivanoglu.levent/videos/866145057724863/