Lacivert Beyazlılar, Play-Off çeyrek finali 1. Maçında İstanbulspor’u Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda ağırlayacak. Perşembe saat 16:00’ da oynanacak maçta Sarıyer, taraftarının desteğini bekliyor.
Taraftarımızı, tribünlerde 12. adam olarak görmek istiyoruz

Sarıyer Spor Kulübü Basın Sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu,  “PTT 1. Lig yolunda çok önemli bir maça çıkıyoruz, taraftarımızı ve Sarıyerlileri, takımlarına sahip çıkmaya davet ediyorum. Yaklaşık olarak 10 yıllık bir hasreti hep birlikte sona erdirmek istiyoruz. Bunun içinde taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var” 

 Koçoğlu: Rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz

PTT 1. Lig’e çıkacaklarından emin olduklarını belirten Koçoğlu, bilet fiyatlarının öğrencilere 1 TL, yetişkinler için 10 TL olduğunu söyledi.

Takıma bu zorlu virajda destek beklediklerini belirten Koçoğlu, "Takımımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz.  Sarıyerlilerde güvenmeli bir yumruk gibi olmalıyız. Biz İstanbul’un 4. büyük takımıyız ve eski günlerimize biran önce dönmek istiyoruz. Perşembe günü oynayacağımız maç kolay olmayacak rövanş için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Sadece Sarıyerli taraftarlar tribünleri doldursunlar ve takımlarına destek olsunlar” ifadelerini kullanarak taraftardan destek istedi.

Taraftarlardan destek kampanyası

Sarıyer’in çeşitli yerlerine pankartlar asan Sarıyer Taraftarı, Sarıyerlileri İstanbulspor müsabakasına davet ediyor. Taraftar, Kulübün PTT 1.Lig’ e çıkacakları konusunda umutlu.