DSC_0030Sarıyer Spor Kulübü 2014 -2016 yönetim kurulunu seçmesinin ardından kulübün basın sözcülüğü görevine getirilen Bayram Ali Koçoğlu ilk ziyaretini gazetemize yaptı.  Pehlivanoğlu’na samimi açıklamalarda bulunan Koçoğlu, “Sarıyer bu sezon hem mali açıdan hem de sportif açıdan güldürecek” dedi.

Koçoğlu, Sarıyer’in başarısı için bu sezon tüm camianın el vermesi gerektiğini belirterek şunları söyledi.  “ Geçtiğimiz sezon Sarıyer Spor Kulübünde gözden kaçan en büyük etkenlerin başında sportif başarısızlığın yanı sıra AB kriterleri kapsamında süper lig takımları gibi yönetilen bir kulüp oluşudur. Bu Yönetim kadrosunu daha da güçlendirerek 2014 – 2016’de huzura çıkmış ve güven tazelemiştir.”

KOÇOĞLU; “ BUGÜN KULÜBÜN KAPI ZİLİNE BASACAK HİÇ BİR ALACAKLI KALMAMIŞTIR”

Kulüp başkanı Saffet Akkoyun, yönetiminde sportif başarıdan önce kendi ayakları üzerinde duran borçsuz, ödemlerini gününde yapan, verdiği sözleri yerine getiren, yönetim anlayışı ile 2. yılını doldurmuştur. Bu mali başarıda eski yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarıma katkılarından dolayı kulübüm adına teşekkür ederim. Sarıyer Spor Kulübü’nün resmi anlamda tüm borçları yapılandırılmış olup ödeme planına dahil edilmiştir. Bu gün kulübün kapı ziline basacak hiçbir alacaklı kalmamıştır.”

ŞÜKRÜ GENÇ, “YENİ YÖNETİMDE KATKISI BÜYÜK OLMUŞTUR”

Sarıyer Spor Kulübü Olağan Genel kurulunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in, “Sarıyer’in geleceği için mutlaka formülün birlik beraberlik” olduğu şeklinde sözlerinde değerlendirme de bulunan Kulübün basın sözcüsü Bayram Ali Koçoğlu, şunları söyledi. “Yeni yönetim Kurulumuzu Başkanımız Saffet Akoyun ile belirlerken kendisine yönetimin oluşmasında büyük katkı veren Belediye Başkamız Şükrü Genç’e teşekkür ederiz. Bu Yönetim Kurulu Sarıyer’i yeniden başarıya taşıyacak isimlerden oluşmuştur.  Belediye Başkanı ile yaptığımız görüşmelerde bu sezon, Sarıyer’in mutlak başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmaması gerektiğini bizlere hatırlatan Sayın Şükrü Genç’in duyduğu heyecan bizleri de fazlası ile motive etmektedir.

DSC_0034

KOÇOĞLU; “BAŞARI SADECE YÖNETİM İLE GELMEZ”

2014 -2016 sezonunda Sarıyer’in geleceği için gerek yönetim kurulu ve tüm camianın el ele vermek zorunda olduğunu belirten Koçoğlu, “Lacivert Beyazlı renklere gönül veren herkesin kulüplerine sahip çıkmasını ve bu süreçte elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.