Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele eden Sarıyer Spor Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, Nevşehir kampı sonrası takımın son durumunu gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na değerlendirdi.

Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, Nevşehir kampını tamamlayan Sarıyer, sezonun ilk haftasında 26 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak.
“KAMPTA İYİ HAZIRLANDIK”

Nevşehir’de güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten deneyimli Teknik Direktör Bahri Kaya, “Havanın serin ve nemin sıfır olduğu bir yerde çok verimli bir kamp dönemi geçirdik. Tesisler ve saha çok güzeldi. Takım adına çok iyi bir çalışma ve yeni sezona hazırlık oldu.” dedi.
“İYİ TRANSFERLER YAPTIK”

Yapılan transferlerin takıma çok büyük katkı sağlayacağına inandığını söyleyen Kaya, “Kaleci sorunumuza son verecek iki kaleci transferi ve son dakika stoper transferimiz oldu. Oradaki eksikliği tamamladık. Orta sahada Ali Zorlu gerçekten bizlere büyük katkı sağlayacak. Diğer yandan ise, Alim ve Kerem çok genç oyuncular, onlarda Sarıyer’in geleceği olacak ve bizlere büyük katkı yapacak futbolcular. Kıvanç ve Serkan Balcı’da çok tecrübeli, şampiyonluklar yaşamış üst liglerde uzun yıllar oynamış futbolcular, sonuç olarak güzel transferler oldu. Geçen sezon iskelet kadromuzdan 11 futbolcumuzu takımda tuttuk. Dış transferde 9 ve altyapıdan genç 4 futbolcumuzla yeni sezona tam anlamıyla hazır bir şekilde giriyoruz.” diye konuştu.
“SARIYER’İN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERECEĞİZ”

Sarıyer’in bu sezon taraftarların beklentilerine en iyi şekilde cevap vereceğinin altını çizen Teknik Direktör Bahri Kaya, “Takımımızın geçen sezondan olan iskelet kadrosunu koruduk. Projenin başlangıcından itibaren ben vardım. Yönetimde sağ olsun bana bu konuda büyük destek oldu. Eksik bölgelere yaptığımız transferleri kadromuza güzel entegre ettik. Kurmuş olduğumuz takımla bu sezon taraftarımızın bizden beklentilerine cevap vereceğimize inanıyorum.”diye söyledi.
“İLK MAÇIMIZA KADAR TAM HAZIR OLACAĞIZ”

Takımın sezonun ilk maçına kadar tam hazır hale geleceğini belirten Kaya, “Şuan da yeni transferlerimizden hazır olmayanlar var. İlk maça kadar, sıkı bir şekilde çalışıp tüm futbolcuları tam anlamıyla hazır hale getireceğiz.” dedi.
“BODRUM MAÇINDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMASINLAR”

Son olarak taraftara mesaj veren Kaya, “Sezonun ilk maçı olan Bodrumspor ve sonrasında içerde oynayacağımız karşılaşmalarda lütfen bizleri yalnız bırakmasınlar. Çok iyi bir takımımız var, bizleri her zaman olduğu gibi yine destelemeye ve tribünleri doldurmaya davet ediyorum. On ikinci adam olarak bizlerin her zaman yanında olsunlar.” diye konuştu.