Mütevazi bütçesi ile Süper Amatör 7 Grupta mücadele eden İstinye, oynadığı futbol ve aldığı üç puanlarla dolu dizgin gidiyor.

Geçtiğimiz hafta Silivri deplasmanında Selimpaşa’yı 2-1 yenen İstinye, bir sonraki hafta erteleme maçında Çayırbaşı Stadında oynanan karşılaşma da Esentepe Adıyaman Spor’u 3 -0 yenen İstinye tüm dikkatleri üzerine çekti. İstinye bu galibiyetle 3. sıraya yükselirken grubunda 14 puanı bulunuyor. 



İstinye Spor Kulübü Teknik Direktörü Kamil Beyazbulut arka arkaya alınan galibiyetler oyuncularına teşekkür ederek şunları söyledi. “İstinye Spor,  olarak geçtiğimiz yıl grubunda şampiyon olan kadromuzu korumaya çalıştık. Şuan mücadele ettiğimiz Süper Amatör 7. Grupta, yüksek bütçeli takımlara karşı oynayarak mücadele ediyoruz. Oyuncularımızın kazanma hırsı ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İstinye (3) - Esentepe Adıyaman Spor (0)

Aykut,  Mertcan,  Ayhan,  Atakan, Tolga, Ufuk, Serdar, Emre, Mahmut, Melik, Gökhan ilk on biri ile çıktığı karşılaşmada dakika 55’te Mertcan’ın yerine Tuncer,  75. Dakidada  Mahmut’un yerine Yasin, 90. dakikada Emre’nin yerine Kamil girdi.

Karşılamanın gollerini 30. Dakika’da Serdar, 60 Dakika’da Tuncer, ve 89 Dakikada Gökhan attı.

Haber: Levent PEHLİVANOĞLU