Eski Taekwondo Dünya Şampiyonu ve Dünya Rekortmeni İsmet Sağlam, açtığı ücretsiz kurs ile Sarıyer'de geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor.

Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki spor salonunda yıllardır sporcu yetiştiren İsmet Sağlam, başlattığı kursta çocuklara spor sevgisi aşılıyor. Kursta 5-15 yaş arası çocuklar eğitim alıyor. Tüm çocuklarla ayrı ayrı ilgilenen Sağlam, Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" sözünü rehber edinerek sporcu yetiştiriyor.

ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Kursun ilk gününde İsmet Sağlam ile çocukları Kazım Karabekir Muhtarı Ali Gündüz ve sporcuların aileleri yalnız bırakmadı. Gündüz, "Dünya şampiyonu İsmet Sağlam 5-15 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz kurs başlattı. İlk derse azamız Ali Rıza Atbaş ve çocukların aileleriyle katıldık, zevkle izledik. Mahallemizin değeri olan şampiyon hocamıza destek vermeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" dediği gibi çocuklarımızı bu yolda yönlendirmeye devam ediyoruz" açıklamasının yaptı.

SARIYER POSTA GAZETESİ