İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu'nun talimatları doğrultusunda Sarıyer'inde aralarında bulunduğu il genelindeki 39 ilçede faaliyet gösteren amatör kulüplere destek vermeye devam ediyor. Özellikle Covid-19 pandemisi sürecinde zor günler geçiren Sarıyer'deki kulüplere spor malzemesi dağıtıldı.

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü, futboldan, badmintona, tenisten güreşe kadar toplam 20 branşta, yaklaşık 8 milyon TL değerinde spor malzemesini kulüplere ulaştırmaya devam ediyor.  Amatör spor ile spor kulüplerinin güçlenmesine ve sporda İstanbul’un elde ettiği başarıların artmasına katkı sağlamak amacıyla amatör kulüpler malzemesi ile destekliyor.

MALZEMELER YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİ

Yenikapı Spor Tesisinin açılışı sırasında başlatılan 2020 Yılı Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Desteği kapsamında İstanbul’da faaliyette olan yaklaşık bin kulübe spor malzemeleri dağıtımı devam ediyor. Bu kapsamda malzemeler CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Adem Ali Kargidanoğlu, Sarıyer Kulüpler Birliği Başkanı Cemal Kabil ve CHP Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyelerinin katıldığı tören ile Sarıyer'deki amatör spor kulüp yetkililerine teslim edildi.

SARIYER POSTA GAZETESİ