İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Maslak'taki Volkswagen Arena'da 'İstanbul Spor Stratejisi ve Gelecek Planı' toplantısı gerçekleştirildi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantıda, kentin Olimpiyat adaylığı irade beyanını açıkladı.

Toplantıya; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener, Türkiye Milli Paralimpik Komitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kocaömer, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, İBB bürokratları, sporcular ve spor dünyasının birçok tanınmış ismi katıldı.

İMAMOĞLU'NDAN 3 BÜYÜKLERE ÇAĞRI!

Devletin ilgili kurumlarına, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi'ne aynı hedef etrafında odaklanmak için iş birliği çağrısında bulunan Ekrem İmamoğlu, "Buradan tüm federasyonlarımıza ve bu şehrin ev sahipliğinde başarıdan başarıya koşan asırlık kulüplerimiz; Fenerbahçe Beşiktaş ve Galatasaray gibi markalarımıza özel olarak çağrı yapmak istiyorum: Gelin omuz omuza verelim; şehrimize olimpiyatlar başta olmak üzere, tüm büyük uluslararası organizasyonları birlikte kazandıralım. Ortak masalar, çalışma grupları kuralım, sizlerin büyük hedeflerinize yardım edelim. Birlikte çalışalım ve İstanbul halkına dünyanın en iyi spor etkinliklerini getirelim" ifadelerini kullandı.

SARIYER POSTA GAZETESİ