Mithat Hantal Yüzme ve Su Topu Akademisi, aktif Milli Takım Sporcularından oluşan kadrosuyla üyelerine en iyi hizmeti vermek için hazırladığı, her yaş gurubuna yönelik, yüzme ve sutopu branşında antreman programları ile çalışmalarını Sarıyer Acarlar Colesyum’da sürdürüyor.

Mithat Hantal Yüzme ve Su Topu Akademisi, aktif Milli Takım Sporcularından oluşan kadrosuyla hazırladığı, her yaş gurubuna yüzme ve sutopu branşında 2 -13 yaş arasından çocukları eğittiklerini söyleyen Mithat Hantal Yüzme ve Su Topu Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Milli sporcu Yiğithan Hantal, “Sutopu Akademisi olarak aynı zamanda İstanbul Yüzme İhtisasın alt yapısını oluşturmaktayız.” dedi.
“MİLLİ SPORCULAR DÜZEYİNDE EĞİTİMLER VERİYORUZ”

Yabancı ve Türk olmak üzere Milli Takım düzeyinde 12 antrenörle çalıştıklarını belirten Hantal, “Yetişen çocuklar çok yakın bir zamanda İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü Başkanı Caner Aksüt’ün faaliyete açacağı yeni havuzda sutopu sporuna çok sayıda oyuncu kazandırmayı amaçlıyoruz.” dedi.
GELİŞİMLERİNDE BEŞ KAT BÜYÜME GÖSTERİYORLAR

Sutopu sporunun çocukların gelişimleri için çok önemli olduğunu söyleyen Hantal, “Su sporu yapan çocukların kemikleri ve ilik yapıları akranlarına oranlar 5 kat daha hızlı gelişim gösterir.” dedi.
YILIN 12 AYI HİZMET VEREN KULÜP

Sarıyer Acarlar Boğaziçi Koru Evleri’nde faaliyet gösteren Coliseum Sportif Yaşam Merkezi’nde yer alan Mithat Hantal Yüzme ve Sutopu Akademisi, yılın 12 ayı hizmet veriyor. Haftanın 4 günü Milli Takım antrenörleri gözetiminde antrenman programları veriliyor.

Bilgi Tel: 0538 795 70 31