Basketbolun duayen isimlerinden Halil Üner, 17. Türkiye Spor Ödülleri töreninde ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülünü basketbolun bir başka efsanesi Murat Didin’in elinden aldı.

Galatasaray, Anadolu Efes ve Fenerbahçe başta olmak üzere birçok takımın antrenörlüğünü yapan Halil Üner, aldığı ödül ile büyük bir gurur yaşadı.

ÖDÜLÜNÜ EFSANENİN ELİNDEN ALDI

Basketbolun iki duayen isminin bir araya geldiği törende ödülünü Fenerbahçe’nin eski Antrenörü Murat Didin’in elinden alan Halil Üner, yaşadığı gurur için herkese teşekkür ederken, basketbolun kendisi için ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Üner, "Şampiyonluklar kazanılıyor ama unutuluyor. Ancak vefa unutulmuyor. Murat ile ben yıllarca tatlı rekabet içinde karşılıklı maçlara çıktık. Bugün burada benimle olmak için uçağını bile iptal etti. Önemli olan bu dostluk" dedi.

SPORDA VEFA VE DOSTLUK GECESİ

Kalamış’taki Wyndham Grand İstanbul’da gerçekleşen törene spor dünyasının önemli isimleri katılırken, basketbol, futbol ve diğer branşlarda ödüller sahibini buldu. Gecede samimi ve renkli anlar yaşanırken, ana temasının ‘Sporda Vefa ve Dostluk Gecesi’ olan törende, halk oylamasıyla belirlenen ödüllerin yanı sıra, basın ve jüri özel ödülleri de dağıtıldı.

SARIYER POSTA