Yarın PLAY -OFF yolunda çok önemli bir maça çıkacak olan Sarıyer’de Asbaşkan Ali Genç, tüm taraftarları tribüne çağırdı. Hatay deplasmanından alınan puanı değerlendiren Genç, “Aydın'ı yenip Kırklareli’ni de arkadan yenersek çok önemli bir noktaya gelebiliriz.”dedi.
Sarıyer Asbaşkanı Ali Genç, yarın Yusuf Ziya Önüş Stadyumu’nda oynanacak olan Aydınspor 1923 maçı öncesi çok önemli mesajlar verdi. Hatay deplasmanından alınan bir puanın çok önemli olduğunu belirten Genç, Aydınspor’u da yeneceklerini kaydetti.

AYDINSPOR’U EVİNDE AĞIRLAYACAK

2.Lig Kırmızı Grup’ta PLAY - OFF mücadelesi veren Sarıyer, yarın (Pazar) 15.00’da Yusuf Ziya Öniş Stadyumu’nda Aydınspor 1923’ü konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Sarıyer Posta’ya özel açıklamalarda bulunan Sarıyer Asbaşkanı Ali Genç, Genel Yayın Yönetmeniz Levent Pehlivanoğlu’na önce Hatay maçını değerlendirdi ardından Aydınspor 1923.

YENİMİYORSAN YENİLMEYECEKSİN

Geçtiğimiz hafta Hatay deplasmanından bir puan çıkaran takımın çok iyi bir maç çıkardığını söyleyen Genç, “Hatay maçında Sarıyer gerçekten çok istekli ve arzulu bir futbol ortaya koydu. Maçın başından sonuna kadar takımımız öndeydi. Skor yok ama gol için gerekli olan her şeyi yaptık. Şans Hatay’dan yanaydı. Şunu da unutmayalım ki Hatay grubumuzda üçüncü olan takım ve deplasmanda oynuyoruz. taraftarı da oldukça iyiydi.  Bizi de orada iyi karşıladılar bu konuda Kulüp Başkanı’na, Belediye Başkan Vekili ve taraftarlara da  teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum bizde Sarıyer’e gelen rakiplerimize gerek tribün olarak gerek protokol olarak aynı şekilde misafirperverlik gösterelim. Tabi deplasmanda oynadığın maçları  yenemiyorsan, yenilmeyeceksin deplasmanda puan almak önemlidir.”dedi.

PLAY - OFF’U SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ

PLAY - OFF yolunda matematiksel olarak şansı süren Sarıyer’de gözler yarın oynanacak maça çevrildi. Asbaşkan Genç,  “Anlaşılan biz son maça kadar kovalayacağız. Arzumuz seyircilerimizin de bu işe sahip çıkması, centilmen bir şekilde sportmenliğe yakışan bir seyirci olsun arzu ediyoruz. Farklı üzücü olayların veya kulübün ceza alabileceği olayların içinde seyircilerimizin olmamasını istiyoruz. Bizim centilmen seyirciye ihtiyacımız var. Sarıyer camiası bir bütündür. Bunu her yerde görebiliyoruz. Kulübümüz olsun seyircimiz olsun çok birlik ve beraberlik içerisinde. Sarıyer'de zaten bir huzur var. Herkesin iyi niyetli olduğunu görüyoruz. Sarıyer markası hiç kimsenin babasının markası değildir. Geçmişte de birçok insan emek verdi. Ciddi anlamda katkı verenler oldu. Geçmişte emek veren tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Ama şunu da düşünelim ki herkesin sağ duyulu olması lazım. Görev alanlara sahip çıkmak gerekir ki, görev almak isteyenlerde kaçmasın.”diye konuştu.

TÜM TARAFTARIMIZI TRİBÜNE BEKLİYORUZ

Yarınki maç öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Ali Genç, “Her şeyden önce tüm taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Şunu bir kez daha söylemek istiyorum. Bu ligin en kuvvetli takımlarından biri Sarıyer, ama şanssızlıklar yaşadık. Bunun nedenleri araştırılabilir. Bugün ligin birinci ikinci sırasında olan birçok takımı yendik. Buna rağmen iç sahada büyük puan kayıplarımız oldu. Hakem kararlarına kurban gittik. Hiç kimse olmasa bile ben Sarıyer’in hakem ve federasyon konusunda haklarını sahip çıkarım. Birlik ve beraberlik olduğumuz sürece lig bitene kadar iyi bir yere geleceğiz.”dedi.

MUTLAKA GALİP GELECEĞİZ

Maçtan mutlaka galip geleceklerini vurgulayan Genç, sözlerini şöyle tamamladı: “Mutlaka galibiyetle bitireceğimizi söyleyebilirim. Aydın'ı yenip Kırklareli’ni de arkadan yenersek çok önemli bir noktaya gelebiliriz. Bu iki maçı da alabilecek güçteyiz. Takımımız bu güçte, yeter ki buna inancını muhafaza etsinler. Bu ligin en kaliteli takımlarından bir tanesidir Sarıyer. Konum itibariyle hak etmediğimiz yerde ama gerçekten futbol kalitesi olarak Sarıyer iyi bir noktada.”

http://www.sariyerposta.com