Verdiği futbol eğitiminin yanı sıra üstlendiği yaşam koçluğu görevi ile dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe Spor Okulları, 2 Temmuz Perşembe günü öğrencileriyle bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve U11, U12, U13, U15, U17 ve başlangıç yaş gruplarına futbol eğitimi veren Fenerbahçe Futbol Okulu, corona virüs salgınına karşı tüm tedbirleri alarak kapılarını yeniden açacak.

"AİLE DÜZENİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Görev yapan antrenörlerin sportif açıdan başarısının yanı sıra akademik kariyerli olmalarına özen gösteren Fenerbahçe Futbol Okulu, futbol eğitimi gören çocukların akademik başarılarına da büyük önem veriyor. Fenerbahçe Futbol Okulu Genel Koordinatörü Altay Unan, "Her şeyden önce birer eğitimci olarak yarınımız olan gençleri hayata dair doğru davranma alışkanlıkları edinmelerini sağlayarak onları hayata hazırlıyoruz. Bunların yanı sıra futbolun bütün inceliklerini, antrenman periyotları ve bireysel gelişim çalışmalarıyla birlikte ailelerle iletişim halinde kalarak koca bir aile düzeni içerisinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Mah. Arabayolu Cad. No: 107 Boğaztepe Dallas Halı Saha Tarabya Üstü - Sarıyer
GSM: 0532 273 75 86

SARIYER POSTA GAZETESİ