Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, uzatma dakikalarında yediği gol ile berabere kaldığı Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Terim, adı sarı kırmızılılar ile anılan Falcao için çarpıcı ifadeler kullandı.

Maçın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Fatih Terim, uzun süredir Galatasaray ile anılan Radamel Falcao hakkında konuştu.

“Falcao'yu istemeyen bir hoca var mı?”

Konuyla ilgili konuşan Fatih Terim, "Şimdi arkadaşlar, daha tabii konu hep Falcao. Ben başka şeyler söylemek istiyorum. Başkan, yönetim kurulu, bu işte yetkili arkadaşlarımızın elinden gelen her şeyi yaptığını görüyorum. Fakat, bazen olmuyor. Olmamasının en başta UEFA sebebi var. UEFA'nın yaptırımları arasında, kendinize bu ligde istediğiniz gibi bir şey yapmanız mümkün değil. Canınızı yakıyorlar canınız acıyor. Kulübün ekonomik durumu nedir, dengeler ne olacak. Galatasaray'ın bugününü yarınını düşünüyoruz. Falcao'yu istemeyen bir hoca var mı? Böyle bir değerli oyuncuyu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur ama olmazsa da yapacak bir şey yok. Galatasaray'ın da geleceğini düşünmek zorundayız. Başkan ve yönetim bunun için uğraşıyor" dedi.

SARIYER POSTA