Sarıyer Yenimahallespor, gözünü Bölgesel Amatör Lig’e dikti.

Geçtiğimiz sezon, 1.Amatör 11. Grup'ta şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e yükselen Sarıyer’in güzide futbol kulüplerinden Sarıyer Yenimahallespor, Süper Amatör Lig’e de şampiyonluk parolası ile başlıyor. Gazetemize konuşan kulüp başkanı Emre Yaldız, ‘’Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’’ dedi.

YENİMAHALLEMİZİ ÜST LİGLERE ÇIKARACAĞIZ

Yaldız konuyla ilgili açıklamasında, ‘’Geçen sene de şampiyonluk parolası ile lige girdik ve şampiyon olarak, alnımızın akıyla başardık. Arkamıza Esenkıyı Denizcilik, NEO Sigortacılık, we-Ship Denizcilik gibi büyük sponsorların desteğini alarak, hedefimizi yine şampiyonluk olarak belirledik. 24 kişilik kadromuzu koruyoruz, geçen seneki kadromuzdan 10 futbolcumuzla yola devam ediyoruz ve 14 yeni transfere imza attırdık. Futbolcularımızın birçoğu bir üst liglerde, oynamış tecrübeli isimlerden oluşuyor. İdmanlarımızı Çayırbaşı Stadyumu’nda yapıyoruz. Yenimahallemizi çıkartabildiğimiz kadar üst liglere çıkaracağız’’ dedi.

TRANSFERLERİMİZ SÜRECEK

Kulübün 2. Başkanı Teoman Kıran ve yönetim kurulu ile büyük bir özveri ve uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Yaldız, “Transfer komitemiz yeni sezon hazırlıklarını titizlikle sürdürüyor, çalışmalarımızı kendileriyle beraber gerçekleştiriyoruz. 2 milyon liralık bir bütçemiz mevcut. Yolumuza geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşadığımız Teknik Direktörümüz Arda Gençdoğan ile devam ediyoruz. Ligimiz 1 Ekim’de başlayacak” ifadelerini kullandı.

GRUBUMUZ KOLAY DEĞİL

Süper Amatör Lig’de ilk maçlarını Bakırköy ile oynayacaklarını söyleyen Başkan Yaldız, “Yıllarca üst liglerde başarı ile mücadele etmiş, çok tecrübeli bir takım olan Bakırköyspor ile ilk maçımızı oynayacağız. Grubumuz hiç kolay değil. Zorlu takımlar var. Sosyal medyadaki yorumlarda da bizlere şans verilmiyor, ama her şey sahada belli olacak” şeklinde konuştu.

İstanbul Süper Amatör 6. Grup’ta mücadele edecek olan Sarıyer Yenimahallespor’un grubunda; Akşemsettin Parseller - Anadolu Hisarı İ.Y. - Bakırköyspor - Çamlıcaspor - Denizköşkler -İFA İnkılapspor - Küçükayasofya - Pazariçi Köprülü ve Zeytinburnu Yeşiltepe yer alıyor.