İASKF (İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) 16. Olağan Genel Kurulunda genel başkanlığa Ali Düşmez 3.kez seçildi.

Haliç Kongre Merkezinde İstanbul Amatör spor kulüp başkanları ve yöneticilerinden oluşan yaklaşık 1600 kişinin katıldığı genel kurulda yapılan seçim sonucunda  Ali Düşmez kongre delegelerinden 771 oy alarak genel başkanlığa yeniden getirildi.

1182 delegenin katıldığı İASKF genel kurulun divan başkanlığını Seyit Ateş yaptı. Kongrenin açılış ise konuşmasını İASKF genel sekreteri ve TFF İstanbul il temsilcisi Ali Muhammet Tanrıyaşükür yaptı.

3 YILLIK SÜREÇTE YAPTIKLARINI ANLATTI

Daha sonra İASKF Başkanı Ali Düşmez kongre üyelerine selamlayarak 3 yıllık süreçte yaptıkları icraatları anlattı. Düşmez,  ekibi ile birlikte yıllardır kangren haline gelmiş sağlıkçı sorununu nasıl çözdüklerini detayları ile  anlatarak bunun bir devrim olduğunu vurguladı.

DÜŞMEZ’DEN DELEGELERE TEŞEKKÜR

İASKF Başkanlığına bir kez daha seçilen Ali Düşmez ise delegelere kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. Düşmez; “ Biz tüm kulüplerin başkanı olacağız. Benim Kulüp Başkanlarım feraset sahibidir, aldatılamaz. Sizler bizleri ne zaman arar iseniz yanınızda olacağız. 6 yıllık görev süresince beş yüzün üzerinde ziyaret gerçekleştirmişiz. ” dedi.