ATürkiye Taekwando Federasyonu Bahçelievler Belediyesi Başkanlık Kupası’na katılan Rumelikavağı Spor Kulübü taekwondo takımı üçüncü oldu. Dr. Cengiz Alp’in sponsorluğunda müsabakalara katılan taekwondocuların başarısı Sarıyerlileri sevindirdi.

Türkiye Taekwando Federasyonu Bahçelievler Belediyesi Başkanlık Kupası müsabakaları tamamlandıktan sonra dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Bu arada Türkiye Taekwando Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Mustafa Bulut, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu'na taekwondo kıyafeti hediye etti. Develioğlu’nun kendisine Bhediye edilen taekwondo kıyafetini salonda giymesi alkışlarla karşılandı. Böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden başkan Develioğlu tüm katılımcılara, protokol üyelerine ve sporculara destek veren kurum ve kişilere teşekkür etti.

Şampiyonanın ikinci günü Taekwondo Gösteri Takımının yaptığı gösterinin ardından ödül töreni gerçekleştirilip, başarılı takım ve sporculara madalyaları verildi. Ardından müsabakalara devam edildi.

Takım ve sporcuların elde ettiği dereceler:

 Erkekler Takım Kategorisinde

1. Tuzla Belediyesi Spor Kulübü

2. GOP Belediye Gençlik ve Spor Kulübü

3. Rumelikavağı Spor Kulübü

4. İstanbul Yenigün Taekwondo İhtisas Spor Kulübü

 

Bay - Bayan Sporcu kategrisinde

Emre Ersöz ( 63 kg birincisi)

Semih Kocaoğlu ( 78 kg birincisi)

Sporcularının aldığı başarılı sonuç nedeniyle mutlu olan Rumelikavağı Spor Kulübü Yönetimi verdiği destekten dolayı Dr. Cengiz Alp’e teşekkür etti.