Sarıyer Spor Kulübü Başkanı Selçuk Kavaloğlu, Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özel gerçekleştireceği özel görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulunurken, Şükrü Genç’e de sitemlerde bulundu.

Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na, Sarıyer Spor Kulübü tesislerinde röportaj veren Selçuk Kavaloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti üzerine Ankara Beştepe’ye gitti.

KÜLLİYE’DE SARIYER KONUŞULACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Sarıyer Spor forması hediye edeceklerini ifade eden Kavaloğlu, “Biz bu yola büyüklerimizin desteğini alarak çıktık. Oraya gitmekte tek bir amacımız var. O da; Sarıyer Spor Kulübü’nü hak ettiği yere getirmek. Sayın Cumhurbaşkanımız ile görüşerek, dertlerimizi anlatacağımız, derman arayacağız. Kongre sürecinden bu yana gündemimizde olan Ankara ziyaretimizi gerçekleştirerek hedeflerimize adım adım gerçekleştireceğiz” dedi.

ŞÜKRÜ GENÇ RANDEVU VERMİYOR

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e sitemde bulunan Selçuk Kavaloğlu, herkes elini taşın altına koymalı diye konuştu; “Sayın Belediye Başkanı, Sarıyer Spor Kulübü’nün randevu taleplerine dönmüyor. Kendisini gördüğüm yerlerde de bunu dile getiriyorum. Bizim belediyeden maddi bir destek beklentimiz yok. Sayın Genç’in vizyonundan faydalanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARA TEBRİK

Kavaloğlu, geçtiğimiz hafta oynanan Fethiyespor maçına ilişkinde değerlendirmelerde buludu. Teknik direktör Mehmet Demirtaş’a güvendiklerinin altını çizen Kavaloğlu, “Fethiye maçından sonra soyunma odasına giderek futbolcuları tebrik ettim. Çünkü sahada iyi bir oyun sergilemek, maçı izlemeye gelenlere seyir zevki yaşatmak galibiyetten daha değerli olabiliyor. Bu açıdan çok mutluyum. Yavaş ama kendinden emin bir şekilde istikrarla, gelecek vaat eden hizmetlere imza atarak, Sarıyer Spor Kulübünü hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

SARIYER SPOR STADINA KAVUŞUYOR

Sarıyer Spor Kulübü stadının Kasım sonunda inşaatına başlanacağını dile getiren Kavaloğlu, taraftalara müjdeli haberi gazetemiz aracılığıyla duyurdu.