Uzatma dakikalarında yediği golle üç puandan olan Sarıyer’e Menemen Belediye maçının ardından bir de PFDK’dan ceza geldi. Çıkan olaylar nedeniyle Sarıyer’e 27 bin TL ceza kesildi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Sarıyer’e, Menemen Belediye Spor maçında yaşanan olaylar nedeniyle toplam 27 bin TL para cezası kesti. Aynı maç nedeniyle Menemen Belediyespor’a da 7 bin TL ceza verildi.

PFDK’DAN SARIYER’E 27 BİN TL CEZA

PFDK’dan yapılan açıklamada, “Sarıyer Kulübü’nün, 12.02.2017 tarihinde oynanan SARIYER – MENEMEN BLD. SPOR Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına.  Aynı müsabakada Sarıyer Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına.”denildi.

MENEMENSPOR’DA CEZA ALDI

PFDK Menemen Belediyespor’a da 7 bin TL ceza verdi. PFDK’dan, “MENEMEN BLD.SPOR Kulübünün, 12.02.2017 tarihinde oynanan SARIYER – MENEMEN BLD. SPOR Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 2.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada MENEMEN BLD. SPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına.”açıklaması yapıldı.

http://www.sariyerposta.com