Yeni sezon hazırlıklarına kulüp tesislerinde start veren Sarıyer, Teknik Direktör Taner Taşkın ile yeni sezon için anlaştı. Önümüzdeki günlerde takımla çalışmalara başlayacak olan Taşkın, iç ve dış transferlerde kadrosunda görmek istediği isimleri kulüp yönetimine sundu.
Geçtimiz sezon başarılı bir performans gösteren Cemre Atmaca ile kulüp yönetimi hala masaya oturmaması taraftarın tepkisine neden oluyor.  Gazetemizi arayan birçok taraftar, gelecek sezon Cemre Atmaca’yı takımda görmek istediklerini dile getirdiler.

Öte yandan Sarıyer’in başarılı gölcüsü Cemre Atmaca, resmi facebook hesabından bir mesaj yayımladı; “Bu takımı gönülden seven taraftarlarımız, bu kulüp ne Cemre Atmaca’nın ne de başka birilerindir. Bu kulüp sadece sizlerindir. Biz burada olalım veya olmayalım semtinize ve takımımıza sahip çıkın. Çünkü bu kulübün gerçekten size çok ihtiyacı var” dedi.

İşte Cemre Atmaca'nın resmi facebook hesabından yayınladığı mesaj;


Sevgili Sarıyerli dostlarım; Sarıyer gönülden seven sevgili taraftarlarımız, şu an anlaşmış olduğum hiçbir kulüp yok. Ama ciddi görüştüğüm imza aşamasına doğru giden kulüpler var. Bu zamana kadar imza atmayışımın sebebi, diğer kulüplerden, Sarıyer'den ayrılmamak için yüksek meblağlar istememdir ki, bunu yakın çevrem ve kulubümdeki herkes biliyor. Ancak bu zamana kadar beni kulübümüzden arayan soran bir kişi bile olmadı. Buda önemli değil, aramasınlar ama zannetmesinler ki Cemre Atmaca bu kulüpten ayrıldığı zaman Cemre Atmaca için Sarıyer bitmiştir. Daha öncede ayrıldım yine geldim. Çünkü bu kapıların bana her zaman acık olduğunu bilmek bir futbolcu için onur ve gurur verici. 17 tane kulüpte oynadım. İlk defa taraftar bir futbolcuyu bu kadar seviyor diye gerek takım içinde ve gerek yönetimsel sıkıntılar yaşayan bir futbolcu gördüm. Ben bu kulübe geldiğimde 25 yaşındaydım şimdi 31 yaşındayım. 6 sene bu kulübe hizmet ettim, ama Sarıyer’e ve Sarıyer’i gerçekten sevenlere hizmet ettim. Benim kimseyle bir sorunum yok, eğer bir sorunu bir sıkıntısı olan varsa arkamdan lobi oluşturarak karı gibi dedikodu yapmayıp karşıma çıkıp adam gibi konuşsunlar!

Son olarak siz sevgili ve bu takımı gönülden seven taraftarlarımız; Bu kulüp ne Cemre Atmaca’nın ne Saffet Akkoyun’un ne de Şeref Ayer’in nede Hakan Şengül’ündür bu kulüp sizindir. Biz burada olalım veya olmayalım semtinize ve takımımıza sahip çıkın. Çünkü bu kulübün gerçekten size çok ihtiyacı var. Beni daha fazla konuşturmasınlar hepinizi seviyorum saygılar…