Türkiye'de kadın futbolunun daha iyi noktalara gelmesi ve kadınların sporun içerisinde daha aktif olması için kurulan Kadın Futbolu 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Derneği'nde kadın olmaması tepkilere neden oldu. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Şaka mı bu?" yorumunda bulundu.

Gün geçmiyor ki Türkiye'de 'yok artık' dedirten olaylar yaşanmasın. Birçok alanda olduğu gibi sporda da 'pes' dedirten olaylar yaşanmaya devam ediyor.

Kadın futbol derneğinde kadın yok!

Sporun birçok dalında olduğu gibi futbolda da kadın-erkek eşitliği tartışması yaşanırken, ortaya çıkan fotoğraf yeni tartışmaları da beraberinde getirdi. Kurulan Kadın Futbolu 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Derneği yönetiminde kadın olmaması manidar olarak yorumlandı.

Sosyal medyanın gündemi oldu

Kadın futboluna ülkemizde gereken desteğin verilmemesi eleştiri konusu olurken yeni kurulan 'Kadın Futbolu 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Derneği' yeni tartışmaları beraberinde getirdi. İsminde 'kadın' geçen bir derneğin yönetiminin sadece erkeklerden oluşması dikkat çekti. Dernek yönetimindeki üyelerin paylaştığı fotoğraf ise sosyal medyada kısa sürede büyük etkileşim aldı.

SARIYER POSTA GAZETESİ