TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 28. haftasında deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşılaşacak olan Sarıyer’de Teknik Direktör Serdar Bozkurt açıklamalarda bulundu. Bozkurt, ligin son haftalarında zorlu müsabakalara çıktıklarına dikkat çekerek, “Maçlar kıran kırana geçiyor” dedi.

Averaj ile Keçiörengücü’nün önünde liderlik koltuğunda oturan Sarıyer, ligin 28. haftasında zorlu Kastamonu deplasmanında sahaya çıkacak. 24 Mart Pazar günü saat 15.00’da başlayacak müsabaka için Kastamonu’ya hareket etmeden önce Grup Beyaz Martı’ya konuşan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, karşılaşma ve takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Ligin makas aralığı daraldı”

Şampiyonluk haftalarına girildiğini söyleyen Bozkurt, “Ligin son haftalarına yaklaştık ve artık makas aralığı çok daraldı. Liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bu haftaki rakibimizde şampiyonluk potası içerisinde yer alıyor. Bizi mağlup edip bu yarışta kalmak isteyeceğini düşünüyorum. Bu yüzden Kastamonu 1966 karşılaşması çok zorlu geçecek” dedi.

Bozkurt’tan maç değerlendirmesi

Kastamonu 1966 maçı ile ilgili konuşan Bozkurt, “Maçta yüksek konsantrasyon ile mücadele etmeliyiz. Şuanda moral ve motivasyonumuz son derece yüksek. Takımın havası da çok pozitif. Ayrıca taraftarımızın desteği de çok önemli. Bize ekstra bir güç sağlıyorlar. Bu zorlu deplasmanda da bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Kastamonu’ya tam kadro gidiyoruz. Yaser Yıldız’ın ve Nuri Fatih Aydın’ın küçük sıkıntıları vardı, fakat oynamalarına engel bir durum yok” ifadelerini kullandı.

“Maçlar kıran kırana geçiyor”

“Çok zorlu bir grupta mücadele ediyoruz” diyen Bozkurt, “Ligin sonuna yaklaştıkça alınan her puanın önemi daha da artıyor. Akabinde karşılaştığımız rakiplerin zorluk derecesi de aynı oranda yükseliyor. Sadece şampiyonluk mücadelesi veren takımlar ile değil, aynı zamanda kümede kalmak isteyen ekiplerle de oynadığımız karşılaşmalar da oldukça zorlu geçiyor. Her takımın puana ihtiyacı var. Bu yüzden tüm maçlar kıran kırana geçiyor” diye konuştu.