Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı için düzenlenen dayanışma gecesi, Sarıyer Belediyesi Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi’nde gerçekleştirildi.


635608457069904728Sunuculuğunu tiyatro ve dizi oyuncusu Hakan Bilgin’in yaptığı ve dünyaca ünlü sanatçı Leman Sam’ın sahne aldığı gecenin açılış konuşmasını Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Semra Kartal yaptı. Hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Kartal, ‘’ Dünya da 5 Kadın Voleybol Ligi var. Türkiye, İtalya, Çin, Rusya ve Amerika Birleşik Devletleri. Bunlardan birisi olan Türkiye’nin 1. Liginde mücadele eden bir takımı var Sarıyer’in ve gerçekten başarılı bir takımız’’ dedi.

Geceye ev sahipliği yapan Semra Kartal’ın ardından konuşma yapan Sarıyer Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Gökhan Edman, birlik ve beraberlik mesajları vererek, ‘’Çok kıymetli bir ligde oynuyoruz bunun için çok gururluyuz. Son maçlarda arka arkaya galibiyetler aldık. Voleybol çok özel bir spor dalı. Voleybolda şiddet yok arada file var. Biz şiddet uygulamadan başarı nasıl kazanılır bunu voleybol sayesinde öğrendik ve öğretmeye devam ediyoruz. Bu yüzden etrafımızdaki herkesi özellikle çocuklarımızı teşvik etmeliyiz’’ diye konuştu.

‘’Bütün farklılıkları bir arada yaşayıp aynı dili konuşmasını becerebiliyoruz’’


635608457764715366Antrenör Edman konuşmasına şöyle devam etti; ‘’Çok ihtiyacımız olan yardımlaşma ve paylaşma voleybolda var. Voleybol oynayanın başka bir bağımlılığı yok. Voleybol oynayan insan spor bağımlısı olur bizde madde bağımlılığı bulunmaz. Takımın içini oluşturan hiçbir şey birbirine benzemiyor. Bizim takımımızda Müslüman var Hıristiyan var, Bektaşi, Mevlevi her yerden insan var. Bizim takımımızda Almanca konuşuluyor, İngilizce, İtalyanca, Türkçe, Sırpça her dil konuşuluyor. Beyaz var siyah var her renk var. Biz bütün farklılıkları bir arada yaşayıp aynı dili konuşmasını becerebiliyoruz. Bütün bunları bir araya getiren Belediye Başkanımız Şükrü Genç’e çok teşekkür ediyorum’’.

Başkan Genç: Sporun olduğu yerde dostluk, barış, insanlık olur


635608457245089359Sporun yaşamdaki önemini vurgulayan bir konuşma yapan Sarıyer Belediye Başkanı ve Onursal Başkan Şükrü Genç; ‘’ Yarına sahip çıkalım, sporcularımıza, kızlarımıza sahip çıkalım. Bu işin devamını sağlayan emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye 1.liginde voleybol oynamak kolay değil. Sporun olduğu yerde dostluk, barış, insanlık olur. Sporun olduğu yerde Cumhuriyet olur. Sporun olduğu yerde doğru bir gelecek olur’’ dedi.

Dostluk çağrıların yapıldığı gecede Boğazın Sultanları’nın elde ettiği başarıların anlatıldığı slayt gösterisi sunuldu ve ardından pasta kesildi.

Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı’nın dayanışma gecesinde sahne alan Usta Sanatçı Leman Sam birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.