TVF Bayan Voleybol 1. Ligi A Grubunda yer alan Sarıyer Belediyesi Bayan Voleybol Takımı oyuncuları sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon öncesi Acıbadem Maslak Hastanesi’nde yapılan kontrollerde, sporcularda herhangi bir sağlık probleminin olmadığı açıklandı.

EKG, ekokardiyografi, boy-kilo, kardiyoloji, göz, ortopedi, kulak-burun-boğaz, genel cerrahi ve iç hastalıkları kontrollerinin gerçekleştirildiği sağlık taramasını; Genel Cerrah Doç. Dr. Erman Aytaç, İç Hastalıkları Bölümünden Dr. Deniz Sebzeci, Ortopedist Doç. Dr. Metin Uzun, Göz Doktoru Esra Üçbaşaran ve Kardiyoloji Bölümünden Doç. Dr. Seden Erten Çelik yaptı.

“Tüm takımlara başarılar diliyoruz”

Hastane yönetimine ve sağlık çalışanlarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Takım Menajeri Didem Akman, “Sponsorumuz Acıbadem Maslak Hastanesi ile işbirliği içerisinde genel anlamda çok verimli bir sağlık taramasından geçtik. Yapılan taramalar sonucu sporcularımızın oldukça sağlıklı olduğunun bilgisini aldık. Tüm takımlara başarılı, sağlıklı ve sakatsız bir sezon dileriz” ifadelerini kullandı.