TVF Kadınlar Voleybol 1. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Sarıyer Belediyespor, Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi 3-0 yenerek ligdeki 4. galibiyetini aldı.

Bahçeköy Orman Fakültesi’nde konuk ettiği Büyükçekmece Voleybol Akademi’yi set vermeden 25-14, 25-19, 25-17’lik skorlarla 3-0 yenen Sarıyerli Sultanlar, ligde namağlup liderliğini sürdürdü.

Sarıyer’den galibiyet serisi

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor, rakibine yine şans tanımadı. Ligde 4 haftayı geride bırakırken tüm maçlarını 3-0 skorla kazanan Sarıyer, ligde fırtına gibi esiyor. Maç sonunda galibiyet sevincini sporcularla birlikte sahada yaşayan Voleybol Şube Sorumlusu Özgür Akman, “Güzel bir mücadele oldu ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Başarı odaklı bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum. İlk 4 haftadır oynanan tüm maçlardan galip ayrılmak bizim için mutluluk verici. Gerek takım içi uyum, gerekse verimli bir şekilde çalışmanın meyveleri bunlar. Kızlarımız formanın hakkını veriyorlar. Yalnız şunu da unutmayalım ki henüz yeni başladık, yolumuz uzun, daha yapacak çok işimiz var. Tüm sporcularımızı, hocalarımızı ve emeği geçen takım arkadaşlarımızı yürekten tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.