Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 1. Ligi ekiplerinden Sarıyer Belediyespor, 4 hafta boyunca set vermeden aldığı galibiyetlerle ligin tek namağlup takımı oldu ve lig sıralamasında liderliği kaptı.

Sarıyer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Onursal Başkanı Şükrü Genç’in temelde kadın ve çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve sağlıklı bireyler yetiştirmek amaçlı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi Kadın Voleybol Takımı, bu sezon ligde olağanüstü bir performans sergiliyor. Sezon başında başarılı transferlerle ve kadro yapılanmasıyla yenilenen takım, ligin başladığı andan itibaren 4 hafta boyunca rakiplerine set vermeden tek namağlup takım olmayı başardı ve an itibariyle ligde lider koltuğuna oturdu.

Ligde 5. karşılaşma Burhan Felek'te 

28 Ekim Pazar günü (ligde 5.hafta) saat 18.00’de Üsküdar TVF Burhan Felek Spor Salonu’nda Küçükyalı Yelken Spor ile karşı karşıya gelecek Sarıyer Belediyespor, bu maçtan da galip ayrılması halinde ligdeki puanını 12.720 ‘den 15.720’ye çıkaracak ve liderliğini koruyacak.