Sarıyer Belediyespor Kulübü Başkanı Hayrettin Dereli, Misli.com Sultanlar Ligi'nde mücadele eden kadın voleybol takımı ile ilgili Sarıyer Posta Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu'na özel açıklamalarda bulundu. Dereli, kulüp olarak Avrupa kupalarını hedeflediklerini söyledi.

Misli.com Sultanlar Ligi'nde oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alan, kaybettiği Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit maçlarında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Sarıyer Belediyespor'da, Başkan Hayrettin Dereli gazetemize konuştu.

"Ligin en flaş ekibi biziz"

Sarıyer Belediyespor Kulüp Başkanı Hayrettin Dereli, "Bu sezon genç ve dinamik oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. Açıkçası geride kalan 5 haftada ligin en flaş ekibi biziz. Özellikle Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı Dynavit maçları bizlere ne kadar iyi oyuncu grubuna sahip olduğumuzu gösterdi. Takımımız her geçen gün daha iyiye gidiyor. Maç oynadıkça birbirlerini daha iyi tanıyacaklar ve saha içerisinde kompakt bir ekip olacağız" ifadelerini kullandı.

"Sarıyer'e ayrı bir sempati duyuluyor"  

Sarıyer'e Uzak Doğu'dan yoğun ilgi olduğunu aktaran Dereli, "Kadromuzda 2 Taylandlı sporcu bulunuyor. Karakterleri ve mücadeleleri ile Sarıyer'e çok yakışıyorlar. Kendileri Uzak Doğu'da tanınan sporcular oldukları için dolayısıyla Sarıyer'e de ayrı bir sempati duyuluyor. Özellikle Youtube üzerinden canlı yayınlanan maçlarımıza o bölgelerden ciddi ilgi var. Bu da bizi mutlu ediyor" diye konuştu.

"Çok daha iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum"

Taraftarlara mesaj veren Dereli, "Sahada gösterdiğimiz mücadeleyi gören Sarıyerliler, evimizde oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Her hafta seyirci sayımız artıyor. Sporcularımız ile Sarıyer'e güzel izler bırakıyoruz. Taraftarımızla çok daha iyi işlere imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

Sarıyer, sporcusuna sahip çıktı

Dereli, "Türk Haya Yolları takımından transfer ettiğimiz Hanife Nur Özaydınlı sağlık problemi çıkmıştı. Doktorlarımız yaptığı tetkiklerden sonra kalbinde bir delik olduğunu tespit etti. Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü olarak sporcumuzun yanında olduk. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan kulübümüzün amaçlarından biri de kızlarımızı spora kazandırmaktı. Biz de bu doğrultuda gerekli girişimleri yaptık ve sporcumuzu ameliyat ettirdik. Yaklaşık 1 ay sonra antrenmanlara başlayacak ve Sarıyer forması altında başarılar elde edecek" şeklinde konuştu.

"Sarıyer'de herkesin spor yapmalarını istiyoruz"

Kulübün hedeflerini anlatan Dereli, şunları söyledi: "Öncelikle bu sezon ligi ilk 8 içerisinde bitirmek istiyoruz. Akabinde de Sarıyer Belediyespor olarak hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. O kulvarda Türkiye'yi ve Sarıyer'i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bunların yanı sıra Sarıyerli gençlerimizi spora kazandırmak istiyorum. Biz kendimizi pilot takımı olarak adlandırıyoruz ve Türk sporuna sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Sadece voleybol değil, futbol, basketbol, karate gibi spor dallarında da sporcularımı var. Son olarak su sporlarında da büyük bir atılım içerisindeyiz. Sarıyer'de herkesin spor yapmalarını istiyoruz."

SARIYER POSTA