TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta lider Sakaryaspor’un 1 puan gerisinde 2. sırada yer alan Sarıyer, ligin 16. haftasında Hacettepe’yi konuk edecek. Beyaz Martılar zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Ligin 15. haftasında sahasında Niğde Anadolu FK karşısında zorlanmasına karşın golcüsü Yaser Yıldız’ın 78. dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup eden Sarıyer, Hacettepe’yi yenerek, iç sahadaki 8 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor.

Beyaz Martılar, Hacettepe maçına hazırlanıyor

TFF 2. Lig Beyaz Grubun 16. haftasında sahasında Hacettepe ile karşılaşacak olan Sarıyer, maçın hazırlıklarını Zekeriyaköy antrenman tesislerinde sürdürüyor. Beyaz Martılarda, antrenman sırasında oyuncuların oldukça moralli olduğu gözlendi. 8 Aralık Cumartesi günü oynanacak müsabaka öncesi konuşan Teknik Direktör Serdar Bozkurt, “Her müsabakaya aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz. Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz fakat Hacettepe’yi de yenerek zirve yürüyüşümüze devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

2 hücumcu takım karşılaşacak

Attığı 24 gol ile ligin en çok gol atan takımları arasında yer alan Beyaz Martılar, bu müsabakalarda kalesinde 14 gol gördü. Deplasman takımı Hacettepe ise yediği 27 gole rağmen, attığı 22 gol ile hücum yollarında tehlikeli bir takım olduğunu gösterdi. Ligde oynadığı 15 maçta yalnızca 6 maçta kalesini gole kapatan lacivert beyazlılarda Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un bu tablo karşısında savunma bölgesinde ekstra önlemler alması bekleniyor.

Hacettepe deplasmanda yokları oynuyor

15 maçta aldığı 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 12. Sırada yer alan Hacettepe’nin deplasman karnesi dikkat çekiyor. Ankara temsilcisi rakip sahalarda oynadığı 7 karşılaşmada 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, yalnızca 1 maçta 3 puanı hanesine yazdırabildi.