Lige şampiyonluk parolasıyla giren ancak ikinci yarının son haftalarında hedefinden uzak kalan Sarıyer, 34. haftada Utaş Uşakspor’u sahasında ağırlayacak. Peki play off müsabakaları öncesi son maçına çıkacak olan lacivert beyazlı ekibi bekleyen büyük tehlike ne? İşte detaylar...

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Sarıyer, özellikle sahasında aldığı Eyüpspor ve Bayrampaşa mağlubiyetleri ile şampiyonluk yarışından uzak kalmıştı. 4 Mayıs Cumartesi günü saat 15.30’da Utaş Uşakspor ile karşılaşacak olan lacivert beyazlılar, normal sezonun son maçına kötü tezahüratlardan dolayı alınan seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftarından yoksun çıkacak.

SARIYER’İ PLAY OFF’TA BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKE!

Utaş Uşakspor maçını seyircisiz oynayacak olan Sarıyer’i play off turunda da büyük bir tehlike daha bekliyor. Bu sezon kötü tezahürat ve saha olaylarından dolayı 4 kez para cezası alan Beyaz Martı, aynı olayın 5. kez tekrarlanmasıyla saha kapatma cezası aldı. Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda 9 Mayıs’ta oynanacak olan play off’un ilk maçında kötü tezahürat yapılması durumunda TFF talimatlarına göre kalan maçlarda da saha kapatma cezası uygulanmaya devam edecek. Alınacak olası bir ceza kulüp yetkililerini zorlu maçlar öncesi düşündürürken, taraftarlara sadece takımlarını desteklemeleri konusunda çağrıda bulunuyor.

PLAY OFF ÖNCESİ SON PROVA

Ligde ikincilik şansı kalmayan Sarıyer’in, Cumartesi günü oynanacak karşılaşmaların sonucunda play off’taki rakibi belli olacak. Samsunspor’un ve Sakaryaspor’un oynayacakları müsabakalarda galibiyet almaları halinde Sarıyer’in rakibi Kastamonu 1966 olacak. Rakiplerinden birinin puan kaybetmesi ve lacivert beyazlıların galip gelmesi halinde ise rakibi bu iki takımdan birisi olacak.