Sezonun ikinci yarısı için Antalya Side’de çalışmalarını tamamlan Beyaz Martılar, ikinci yarının ilk maçı için 15 Ocak'ta Trabzon’a geçiyor. Düzyurt spor ile sezonun ikinci yarısına çıkacak olan Sarıyer’de mutlak hedef sezona galibiyetle başlamak.


 

Teknik Direktör Bahri Kaya’nın yönetime verdiği rapor doğrultusunda Altay’dan Ozan Solak ve Kartalspor’dan Fırat Sezer ile anlaştı. Her iki futbolcu Antalya kampında çalışmalara katıldı.

231220

Cemre Atmaca yuvaya döndü

Geçtiğimiz sezon ligin yarısında forma bulan Cemre Atmaca attığı 13 golle Sarıyer’in lig de kalmasında büyük pay sahibi olmuştu. Sezon sonunda PTT 1.Lig ekiplerinden Orduspor’a transfer olan başarılı oyucu Cemre Atmaca ile sezon sonuna kadar anlaştı. Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Sarıyer Spor Kulübü’nün kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Cemre Atmaca, yeniden Sarıyer’e döndü. 2013-2014 sezonunda 13 gol atan Cemre Atmaca sezon sonunda PTT 1.Lig ekiplerinden Orduspor’a transfer olmuştu.

fırat sezer...

 

Devre arasında yapılan transfer görüşmelerinde Sarıyer Spor Kulübü ile Cemre Atmaca arasında anlaşmanın sağlandığı öğrenildi. Başarılı futbolcunun transferi  taraftarlarca sevinçle karşılandı.

atamaca