IMG_53982013 -2014 futbol sezonuna yaptığı 14 transfer ile dikkatleri üzerine çeken Beyaz Martılar Transferin bitmesine dakikalar Kala Önder Turacı Ve Ömer Çuğ’u renklerine bağladı. Kartepe ‘de sezona hazırlanan Sarıyer Pazar günü grubun zorlu ekiplerinden Yeni Malatya İle Yusuf Ziya Öniş Standında karşı Karşıya Gelecek. Cuma günü Zekeriyaköy tesislerinde son antremanını yapan Beyaz Martılar maç saatini beklemeye başladı.

Teknik Direktör Mehmet Birinci antreman öncesi Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nun kulüp binasında önemli açıklamalarda bulundu.

Kartepe ‘de çok güzel bir çalışma imkanı bulduklarını belirten Birinci, “fizik ve kondüsyon açısından iyi bir yükleme yaptık. Takım içinde arkadaşlık üst seviyede. Bu hafta Malatya Maçı İle Bismillah diyeceğiz.“

IMG_5396

Grupta önemli takımlar bulunduğunu belirten Birinci, “Bu grubu geçen seneki grup  ile mukayese edersek oldukça zor bir gruptayız. Çok mütevazi ve güzel bir kadro yaptık. İlk beş hafta takım tam oturması için zaman zaman sıkıntı yaşayabiliriz.  Kimse tereddüte kapılmasın. Bu 5 haftalık süre sadece Sarıyer için geçerli değildir. Pazar günü Malatya maçını hasarsız geçersek, ilk maç olmasına rağmen Plaf Off’un adaylarından biri oluruz. “dedi.

Geçen seneki takımdan 12 kişi ile yollarını ayırdıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Birinci, “Bu futbolculara Sarıyer ‘e yapmış olduğu hizmet ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Şuan çok iyi Yönetim Kurulu ve iyi bir başkanımız var. 30 senelik antrenörlük yaşantımda ilk defa Teknik ekip ve futbolcularımda dahil, parasını zamanında aldıkları tek kulüptür Sarıyer. Bu anlamda gerek Haşmet Murşit ve şimdi ki Başkanımız Saffet Akkoyun’a çok teşekkür ediyorum.”

Öte yandan Pazar günü Yusuf Ziya Öniş stadına tüm Sarıyerlileri davet eden Mehmet Birinci  “cefakar taraftarımız bu önemli maçta takımlarını sabırla canı gönülden desteklemelerini  istiyorum.”dedi.

önder turacı sarıyer